Om os

Lidt om os, om hvor vi kommer fra og hvad vi tilbyder.

Hvem er vi så?


Efter mange år med salg, markedsføring, samt forretnings- og konceptudvikling både indenfor den fysiske og online verden, blev S:PEAK:UUP i 2015 stiftet med det formål, at bringe det online medie i et niveau som er til at forstå.

Med en alsidig faglig baggrund i brancher som automobil, tøj, shipping og skibsfart samt IT og en uddannelse som Online Marketing Manager, var tiden inde til at binde erfaringerne sammen og møde erhvervslivet med praksisnær online rådgivning i øjenhøjde!

Hos S:PEAK:UUP arbejder vi passioneret med digital kommunikation og forretningsudvikling med det formål at skabe mérværdi for din virksomhed, og samtidig lette din arbejdsgang.

S:PEAK:UUP har en innovativ og ambitiøs tilgang til opgaven og ikke mindst samarbejdet med vores kunder.

Som kunde kan du forvente en åben og ærlig dialog i vores samarbejde – vi melder klart ud! Tryghed og ærlighed os imellem er hjørnesten for vores eksistens, hvorfor det er utrolig vigtigt for os, at du ved hvad du har med har med at gøre. 

Vi arbejder med langsigtede relationer, forståelse for din forretning, men tillader os gerne at udfordre det eksisterende!

Kreativitet, at være lyttende og uformelle kendertegner os bedst – og så står vi altid parat til en kop kaffe og en uforpligtende snak.

Vi glæder os til at få en snak med dig! Giv et kald allerede i dag på tlf.: 27 12 25 54!